duminică, 28 noiembrie 2010

Ce am făcut eu sambăta trecută

Sâmbăta trecută mă cam plictiseam și cum soțul meu m-a tot bătea la cap ca mi-a adus inele de la doze și nu am făcut nimic cu ele, m-am gândit să fac...oricum nu aveam altă treabă. Si ca să mă tot uit la TV parcă mi-a cam pierit cheful, mereu aceleași tâmpenii şi aceiași înăcriți.
Deci, iată ce am făcut cu aprox. 20 de inele de la dozele de suc, niște ață albastră/verde și un croşet... și ceva chef:


Pe cea verde chiar am purtat-o, pe cea albastră încă nu pentru ca încă nu e terminată.. vreau să o fac cu două rânduri dar nu mai am inele de la doze.

Quilling

 Acesta e un "tablou " realizat asta vara. L-am realizat pentru a le arata copiilor din centrul de vacanta ce se mai poate face din hârtie colorata.




Acestea sunt câteva decorațiuni pentru bradul de Crăciun, le-am făcut tot asa pentru a le arata copiilor din satul unde sunt profesoară ce lucruri frumoase ar putea realiza doar cu cele doua mânuțe ale lor.

10 Mari Sibieni




Duminică, 5 decembrie, veţi putea urmări pe TV Eveniment, GALA MARILOR SIBIENI, alte detalii aici 

miercuri, 17 noiembrie 2010

câteva vorbe mari

Thomas Edison a spus odată: 
"Multe dintre eşecurile vieţii sunt ale oamenilor care nu au realizat cât de aproape sunt de succes, atunci când au renunţat".

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

#hmeet 2

Nu  sunt un bloger activ, scriu din plăcere şi doar când am timp.
Ca pentru orice filolog pot spune ca litera şi cuvântul sunt pentru mine nişte metode eficiente de relaxare.

Astăzi am fost la prima mea întalnire cu alţi blogări, unii foarte renumiţi şi care toată ziua asta fac, e practic meseria lor. Pot spune că mi-a făcut o mare placere întâlnirea cu toţi şi cu fiecare în parte, nişte oameni foarte interesanţi, de la care poţi înveţa multe lucruri.

miercuri, 10 noiembrie 2010

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

O tanara speranta

Inca in formare si doldora de talent... A ales artele frumoase si inexacte , spune ea, in detrimentul celor exacte. Voi ce parere aveti, a facut bine, a facut rau ....analizati roadele

Clatiti-va retina aici, arta pura si in continua cizelare.

miercuri, 3 noiembrie 2010

Nunta celor discriminati...se stie !

Pentru inceput vreau sa va reamintesc ca sunt niste "discriminati", cel putin asa cred ei in nimicnicimea lor si nu trebuie sa ii condamnam pentru ca noi i-am tolerat, tot noi am fost cei care am fost de accord sa li se dea aurul in '90, tot noi ne-am chinuit sa le facem "bunletine" si "chertificat d nastre" cu care ei au plecat in UE sa ne reprezinte bine si mai ales noi suntem cei care ii trecem clasa cu toate ca ei nu stiu sa citeasca si sa scrie si in plus le mai dam si permis de conducere ca sa ne "calce pe cap" cu limuzina.

Am asistat fara voie la o nunta de rromi duminica care tocmai a trecut, a fost prima si sper si ultima.
O nunta cu mare fast si galagie, multa lumina si sclipici si mai ales mult mult kitschi si "caviar rrom-seminte de floarea soarelui".